Znojmói pörkölt - Cseh receptek - Fájlkatalógus - Főzünk együtt
Szombat, 2016-12-10, 11:49 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Cseh receptek

Znojmói pörkölt
2011-07-27, 11:39 AM


Hozzávalók (2 személyre): 


16 dkg marhahús
20 dkg zsiradék
2 dkg leforrázott hagyma
2 dkg gyalult savanyú uborka
0,5-1 dkg sima liszt

Elkészités:


A megtisztított húst kockára vágjuk, mérsékelten megpirítjuk szárazon. A zsírt pároláskor adjuk hozzá. Csontlevet vagy vizet öntünk alá, és az előzőleg felszeletelt, leforrázott hagymával tovább pároljuk. A megpuhult húst megszórjuk liszttel, hozzáadjuk a meghámozott, legyalult uborkát és készre pároljuk.
A levét ne főzzük el! Ízlés szerint sózzuk.


Kategória: Cseh receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 720 | Feltöltések: 0 | Hozzászólások: 1 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés