Csütörtök, 2024-04-25, 8:55 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Egzotikus receptek

Ananászos rákkoktél
2011-06-12, 11:10 AM


Hozzávalók:


50 dkg gyorsfagyasztott koktélrák
1 kisebb ananász
4 evőkanál majonéz
2 evőkanál natúr joghurt
fél zöld citrom leve
1 teáskanál curry
2 evőkanál ketchup
2 teáskanál mustár
só, darált bors

Elkészítése:

Tegyük a koktélrákot egy szűrőedénybe, öblítsük le hideg vízzel, és hagyjuk jól lecsepegni. Ha még fagyos, addig csorgassuk rá a hideg vizet, amíg fel nem enged.

Tegyük egy nagy tálba, adjuk hozzá a meghámozott és falatnyi darabokra feldarabolt ananászt (készíthetjük konzervből is, előtte azonban jól csepegtessük le a levét), kanalazzuk rá a majonézt, ketchupot, mustárt, natúr joghurtot, ízesítsük citromlével, sóval, fűszerezzük darált borssal és curry-fűszerkeverékkel.

A salátának valót jó alaposan keverjük össze, tálaljuk kis tálkákba, és fogyasztásig tegyük a hűtőszekrénybe.




Kategória: Egzotikus receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 793 | Feltöltések: 0 | Hozzászólások: 1 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés