Csirke görögösen római tálban - Görög ételek - Fájlkatalógus - Főzünk együtt
Szombat, 2016-12-10, 11:50 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Görög ételek

Csirke görögösen római tálban
2014-03-03, 8:00 PM


Csirke görögösen római tálban


Hozzávalók:

Elkészítés:

A feldarabolt csirkét megmossuk, sózzuk és borsozzuk. A sárgarépát és a vöröshagymát megtisztítva vékony karikákra vágjuk.

A beáztatott római tál aljára rakjuk a húsokat, majd lefedjük a kicsit megsózott sárgarépával és hagymával. Ezután megszórjuk mazsolával, és leöntjük a borral.

A tálat lefedve 60 percre a sütőbe rakjuk, végül 10 percig fedő nélkül pirítjuk (figyeljünk, hogy a mazsola ne égjen meg!).

Köretnek párolt rizst tálalunk.



Kategória: Görög ételek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 203 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés