Csütörtök, 2024-04-25, 8:44 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Görög ételek

Görög Gyümölcsleves
2011-06-11, 12:00 PM

Hozzávalók:

  • 1 őszibarack vagy körte konzerv,
  • darabolt ananász konzerv,
  • 1 doboz erdei mix (ribizli, málna, szeder, fekete ribizli),
  • mandarin vagy narancs,
  • fél citrom,
  • 8-10 db szegfűszeg,
  • 2 csomag vaníliás cukor,
  • 5 dl tejszín,
  • 1 l narancs juice.

A gyümölcsök leveit, a juicét és a tejszínt összeöntjük, beletesszük a vaníliáscukrot, belefacsarjuk a fél citromot, majd összeturmixoljuk (kis kézi turmix is jó). A gyümölcsöket apróra vágva és a szegfűszeget (filterben) beletesszük a lébe. Ha lehet, hagyjuk állni egy éjszakát, hogy az ízek minél jobban összeérjenek, tálalás előtt a szegfűszeget kivesszük.

Kategória: Görög ételek | Hozzáadta: Tomi
Megtekintések száma: 754 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés