Saganaki- rántott sajt - Görög ételek - Fájlkatalógus - Főzünk együtt
Szombat, 2016-12-10, 11:50 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Görög ételek

Saganaki- rántott sajt
2011-06-11, 11:59 AM

Hozzávalók:

 

  • 40 dkg kemény sós görög sajt,
  • a panírozáshoz liszt,
  • zsemlemorzsa,
  • tojás,
  • a kisütéshez bőven olivaolaj.


A sajtot nem túl vékonyra (kb. ujjnyi vastag) felszeletelem.
Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatom kétszer, majd bő forró olivaolajban mindkét oldalát megsütöm.
Görögös garnírungokkal (paradicsom, uborka, olajbogyó, tzaziki, feferoni paprika) körítem.
 

Kategória: Görög ételek | Hozzáadta: Tomi
Megtekintések száma: 386 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés