Péntek, 2017-04-28, 1:39 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Thai ételek

Borsos, currys csirke
2016-12-17, 9:15 PM

 

Hozzávalók 2 személyre

Shan´shi hozzávalók

2 ek. Shan'shi földimogyoró olaj
400 ml Shan'shi kókusztej

Egyéb hozzávalók

250 g csirkemell
1 ek. gyömbér
1 ek. kömény
2 ek. finomra őrölt koriander
2 újhagyma
4 paradicsom
2 gerezd fokhagyma
1 ek. fekete bors

Elkészítés

Tisztítsuk meg az újhagymát majd vágjuk fel csíkokra. Aprítsuk fel a csirkemellet.
Melegítsük fel a Shan’shi földimogyoró olajat a wokban. Süssük meg a csirkét és az újhagymát.
Kockázzuk fel a paradicsomot. Vágjuk apró kockára a fokhagymát. Zúzzuk össze a fekete borsot.
Adjuk a paradicsomot, a fokhagymát és borsot a csirkéhez és magas hőfokon az egészet süssük jól át.
Adjuk hozzá a Shan’shi kókusztejet és ízlés szerint fűszerezzük gyömbérrel, korianderrel, köménnyel és sóval.
Hagyjuk kb.10 percig párolódni.

Shan´shi tipp

Tálaljuk rízzsel és Shan’shi Mango Chutney-val.

Kategória: Thai ételek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 29 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés