1. A húst 2 cm vastag csíkokra vágjuk.
2. A tojásfehérjét, keményítőt, a
szójaszószt és a vörösbort habverővel simára
keverjük, megsózzuk, borsozzuk. Ebbe
beleforgatjuk a húst és 2 órát a hűtőben
érleljük.
3. A mártáshoz a kétféle paprikát
felkockázzuk, a bambuszrügyet és az ananászt
szintén kockára vágjuk.
4. Az olajat a serpenyőbe öntjük,
felmelegítjük és ebben nagy lángon a
paprikát 2-3 percig pirítjuk. A bambuszt és
az ananászt hozzáadjuk, a szóját, a kechupot,
a fél liter levest, az ecetet és a cukrot
beletesszük és 4-5 percig forraljuk. Ha
szükséges sózzuk.
5. A tésztához a tojássárgáját a liszttel és
a keményítővel, valamint a sörrel simára
keverjük. A keménnyé vert tojásfehérjét
óvatosan beledolgozzuk.
6. A húst bemártjuk a tésztába és bő forró
olajban kb. 5 perc alatt arany barnára
sütjük. Többször átforgatjuk.
7. Papírtörlővel leitatjuk róla a fele