Áztassuk be a Shan'shi ázsiai gombakeveréket langyos vízbe főzés előtt legalább 30 perccel. Főzzük a Shan'shi rizstésztát bő, enyhén sós vízben 4 percig, majd szűrjük le, öblítsük le hideg vízzel, csepegtessük le és tartsuk melegen. Forrósítsunk fel 1 evőkanál Shan'shi wokolajat wokban vagy serpenyőben, pirítsuk meg benne a hagymát, majd adjuk hozzá a vékonyra felcsíkozott pulykahúst és 1 teáskanál Shan'shi ötfűszer keveréket, és állandó keverés mellett süssük 5 percig. Öntsük fel 10 evőkanál Shan'shi szójaszósszal, adjuk hozzá a zöldséget és a leszűrt gombát, és süssük kb. 5 percig, állandó keverés mellet.
Ügyeljük arra, hogy a zöldség ropogós maradjon. Egy kevés Shan'shi Sambal Oelek chilikrémmel és egy csipet sóval ízesítsük. Végül keverjük hozzá a Shan'shi rizstésztát. Az ételt hús nélkül is elkészíthetjük.