Aszaltszilvával töltött pulykamell - Magyar receptek - Fájlkatalógus - Főzünk együtt
Szombat, 2016-12-10, 11:47 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

Aszaltszilvával töltött pulykamell
2011-07-26, 7:52 PM


Hozzávalók


    4-6 szelet pulykamell filé
    0,5 csésze aszalt szilva (mag nélkül)
    3 ek. dióbél (durvára vágva)
    3 ek. zsemlemorzsa
    1 db tojás
    só
    kevés őrölt fahéj
    2 ek. étolaj
    1 ek. méz


Elkészítés

A pulykamellet kiverjük és megsózzuk. Az aszalt szilvából, dióból, morzsából, tojásból és fűszerekből tölteléket készítünk. Arányosan szétosztjuk, és a szeletek közepére kenjük. Tekercset göngyölítünk a húsból, fólia-tepsiben egymás mellé fektetjük őket, majd mézes olajjal megkenve mérsékelt sütőben pirosra sütjük.


Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 946 | Feltöltések: 0 | Hozzászólások: 3 | Helyezés: 5.0/2
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés