A combokat megtisztítom és fellazítom a bőrüket.
Bedörzsölöm kevés sóval a combokat és félreteszem. A zsemléket a tejbe
áztatom, közben megdinsztelek egy fej hagymát olajon. Amikor üvegesre
sült, hozzáteszem a felázott és szétnyomkodott zsemléket, sózom,
borsozom, belekeverem az apróra vágott petrezselyemzöldet és a
gesztenyemasszát. Nagyon fontos, hogy a gesztenyemassza ne a cukros
változat legyen, mert az agyonvágja az egészet. Ezt a keveréket jól
összedolgozom, majd egy kanál segítségével a csibecombok bőre alá
töltöm. Hústűvel lezárom, vagy összekavarom a nyílást. A combokat egymás
mellé fektetem egy tepsiben, vagy más edényben aminek fedele van. Egy
csomag bacon-nal betakarom a húst és irány a sütő. Én tepsiben szoktam
sütni és alufóliával zárom le. 220 fokos sütőben 1 órán keresztül sütöm,
aztán leveszem az alufóliát vagy fedelet, és még 20 percig pirítom.
Ezt
követően a combokat kettévágom és így tálalom. Köretnek illik mellé a
párolt rizs és a burgonya több változata is. Ma apró szemű
krumpligolyókat sütöttem mellé.