Szombat, 2024-11-23, 5:16 PM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

Cheddar sajtos makaróni
2016-10-02, 6:09 PM

 

Hozzávalók:

    25 dkg rövid csőtészta
    4 dl tej
    4 dkg margarin
    2 ek liszt
    1 kanálnyi mustár
    20 dkg cheddar sajt
    1 nagy paradicsom
    só
    bors

 

Elkészítése:

A tésztát enyhén sós, forró vízben készre főzzük, majd leszűrjük.

A tejet, a vajat, a lisztet és a mustárt egy lábasban simára keverjük és felforraljuk, majd sűrűre főzzük. 15 dkg cheddar sajtot belereszelünk, sózzuk, borsozzuk, majd összekeverjük a főtt tésztával.

Egy hőálló tálba egyenletesen eloszlatjuk a szószos tésztát, a felkarikázott paradicsomot elrendezzük a tetején és megszórjuk a maradék reszelt sajttal.

Előmelegített sütőben, 180 fokon 10-15 perc alatt készre sütjük.

Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 516 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés