Csirkemell nyárs sörös panírban - Magyar receptek - Fájlkatalógus - Főzünk együtt
Szombat, 2016-12-10, 2:07 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

Csirkemell nyárs sörös panírban
2016-07-03, 3:58 PM

 

hozzávalók / 4 adag

 

A csirkemellhez

A sütéshez

elkészítés

  1. A csirkemellet és a sajtot kb. 2x2 cm-es kockára vágjuk, és a húst sózzuk.
  2. A felkockázott húst és sajtot felváltva felfűzzük a grillpálcikára. (A hússal kezdjünk, és azzal zárjuk le.)
  3. A panírhoz a lisztet kikeverjük a tojásokkal, sóval, borssal, a pikáns fűszerkeverékkel és a sörrel. A massza állaga palacsintatészta sűrűségű kell legyen.
  4. A felfűzött nyársakat a masszába mártjuk, majd forró olajban hirtelen kisütjük.
Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 27 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés