Csütörtök, 2024-04-25, 7:31 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

Csirkemellel töltött lángos
2016-07-04, 6:37 AM

 

 

Hozzávalók:
Tésztához:

  • 60 dkg liszt
  • 3 dkg élesztő
  • 24 dkg tejföl
  • kb 3 dl tej (a tésztához annyi tejet adjunk, hogy könnyen kezelhető legyen, de ne ragadjon)
  • cukor

Töltelékhez:

  • 50 dkg csirkemell
  • 2 fej lila hagyma

Páchoz:

  • mustár
  • gyros fűszerkeverék
  • íz-és húsvarázs
  • gulyáskrém

 

Elkészítése:

Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben. Összegyúrjuk és hagyjuk kelni.

A csirkemellet apró kockákra vágjuk, bepácoljuk az ízlés szerint készített pácba. Kis idő múlva olajban megpirítjuk a húst.

A tésztát kinyújtjuk, kisebb darabokat veszünk belőle, ráhelyezünk egy evőkanál húst és egy evőkanál lila hagymát. Összehajtjuk a lángost és bő, forró olajban kisütjük.

 

Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 460 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés