Vasárnap, 2024-11-24, 1:05 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

Fokhagymás, grill csirkecombok
2013-11-25, 7:48 AM






Hozzávalók:
csirke alsó combok,
Pácnak: jódozott só, sok zúzott fokhagyma, zúzott színes bors, kakukkfű, rozmaring, 1-2 dl fehérbor

A fehérborba bele turmixoljuk a fűszereket a són kívül.
A megmosott combokat ebbe a pácba tesszük egy éjszakára.
Másnap vegyünk egy olyan sütőtálat, ami fedhető. A legjobb a fém tál, vagy a cserépedény.
Ebbe tegyük a combokat, sózzuk őket meg, majd öntsük rá a páclevet is.
Zsiradék nem kell, mert a bőrből fog zsír kisülni.
Lefedve, előmelegített sütőben 1 órán át süssük a combokat.
Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 405 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés