Csütörtök, 2024-03-28, 3:11 PM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

Karajszeletek gazdagon sütve
2016-07-02, 10:26 AM

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 2 db paradicsom
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 4 fej gomba
  • 4 szelet füstölt tarja
  • 20 dkg trappista sajt
  • 1 szál parasztkolbász
  • grill fűszer
  • 5 dkg vaj
  • őrölt bors

Elkészítése:

A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.

A sajtot lereszeljük.

A paradicsomot, csípős paprikát, kolbászt és a gombát szeleteke vágjuk.

A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 3-4 szelet kolbászt, 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, 2-3 szeletet a gombából, egy szelet főtt füstölt tarját és végül megszórjuk a reszelt sajttal.

Az egészet sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.

Köretnek friss salátát készítettem.

 

Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 413 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés