Szombat, 2024-04-27, 6:28 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

Karfiolos-csirkés
2016-06-21, 4:02 AM


Hozzávalók

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
60 dkg karfiol
5 dkg alma
5 dkg kukorica (fagyasztott)
10 dkg füstölt mozzarella
1 dl víz

őrölt fekete bors
édes-nemes fűszerpaprika

Elkészítés

Elkészítés: 1. A csirkét és az almát vágjuk apró kockákra. A karfiol szedjük apró darabokra, a kukoricával együtt dobjuk forrásban lévő sós vízbe, főzzük meg és szűrjük le.

2. Egy tepsibe rakjuk bele a karfiolt és a kukoricát, rá az almát, a sajtot és a csirkét. Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk. Öntsük alá a vizet, fedjük le fóliával.

3. Sütőben süssük készre, majd fólia nélkül pirítsuk meg.

Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 322 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés