Kedd, 2024-04-23, 12:08 PM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

kaszinó tojás
2012-03-27, 8:35 PM

Kaszinó tojás

* 4 db tojás
* 4 dkg vaj
* 1/2 mk fehér bors
* 1/2 mk só
* 1 mk mustár
* 1 ek majonéz

Bevonathoz:
* 2 ek majonéz
* 1 ek tejföl
* só, mustár ízlés szerint
* 1/4 mk citromlé
* pár csipet cukor

1. A tojásokat keményre főzzük.(forrástól számított 10 perc alatt)
2. A vajat habosra keverjük.
3. A tojásokat megpucoljuk és az aljukat levágjuk, a sárgájukat kiszedjük.
4. Amikor a sárgája már langyos, villával összetörjük és a vajjal jól kikeverjük.
5. Hozzáadjuk a majonézt és a fűszereket ( só, mustár bors ) és jól összedolgozzuk.
6. A kapott masszát visszatöltjük az üregekbe és a megtöltött tojásokat egy tálra helyezzük a levágott felükkel lefelé.
7. A bevonathoz elkészítjük a sűrű tartármártást és a tojásokra öntjük.
8. Hűtőben 10-12 órát állni hagyjuk.
9. Franciasaláta ágyon tálaljuk.

Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 2006 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés