1. A tésztához a tojások sárgáját
fehéredésig keverjük a a cukorral, apránként
adjuk hozzá a vizet, és keverjük bele a
sütőporos lisztet.
2. A végén a kakaópor szitáljuk bele és
lassan elegyítsük a masszával, majd a
tojások keményre vert habját is óvatosan
keverjük hozzá.
3. A tepsit olajozzuk ki, béleljük ki
sütőpapírral.
4. Felezzük el a tésztát, majd előmelegített
sütőben kb. 200 fokon mind a kettőt süssük
meg.
5. A zselatint áztassuk be 6 ek. vízbe, kb.
5-10 percig hagyjuk állni, míg megduzzad,
majd lassú tűzön kevergetve oldjuk fel, hogy
áttetsző zselét kapunk.
6. Kemény habbá verjük fel a tejszínt és
keverjük el a zselatinnal. Lassan csorgassuk
bele a mézet. 7. Az alsó lapot
visszahelyezzük a tepsibe, a krém felét
egyenletesen simítsuk rá. Tegyük hűtőbe pár
percre.
8. Gőz fölött olvasszuk fel a csokoládét a
vízzel és amikor már felolvadt adjuk hozzá a
margarint és az olajat. Alaposan kevergessük
míg egyneművé nem válik.
9. Ha kissé lehűl, terítsük a tejszínes
rétegre. Ismét tegyük hűtőbe dermedni.
10. Amikor a csokis réteg megdermedt, tegyük
rá a tejszínes krém másik felét, és azt is
kenjük rá.
11. Erre kerül a másik lap, amit szintén
csokoládéval vonunk be. /Én csoki mázat
tettem rá, csoki hiány miatt, úgy is nagyon
finom volt/
12. A sütit tegyük hűtőbe.