A 8 darab tojást külön felütjük, egyik tálba fehérje, a másikba a
sárgája megy, a sárgájához rakunk 8 evőkanál kristálycukrot, 1 csomag
sütőport, 3 evőkanál napraforgó olajat, jól elkeverjük.
Közben a tojásfehérjét felverjük kemény habbá, ha ez megtörtént, a
felét hozzáadjuk a tojássárgájához, és a 8 evőkanál liszttel jól
elkeverjük. A maradék fehérjét is hozzárakjuk, de már szépen óvatosan
kavarjuk össze, tepsibe rakjuk, és előmelegített sütőben megsütjük,
tűpróbáig.
Ha megsült a piskóta és kihűlt, akkor pohárral kiszaggatjuk és félbevágjuk.
A krémet készítsük el egy lábasba, rakjuk bele a pudingport,
hozzáadjuk a 4 evőkanál kristálycukrot, 1 dl Hulala tejszínt, kavarjuk
el, és adjunk hozzá 4 dl tejet. Csomómentesre kavarjuk el, és addig
főzzük, amíg sűrű nem lesz. Így készítsük el a csokis pudingot is.
Ha elkészült a pudingok, akkor jöhet a töltés, a kettévágott
piskótát kenjük meg, a közepét és a szélét is, közben forgassuk meg
kókuszreszelékben.
Ha mind megcsináltuk, akkor jöhet a tetejére az olvasztott
tejcsokoládé, gőz fölött olvasztjuk meg a csokit, és kiskanál
segítségével tegyük a csokit a süti tetejére.