Vasárnap, 2024-11-24, 1:43 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

Lecsós tarjaszelet tarhonyával
2011-12-29, 7:02 PM


Vacsorára:

Lecsós tarjaszelet tarhonyával:

hozzávalók 4 főre

6 szelet tarja
15 dkg szalonna
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ü lecsó
őrölt pirospaprika
bors, csipet só
1 cs tarhonya

elkészítés

A hússzeleteket kicsit ki kloffoljuk, sózzuk, borsozzuk és a szalonna zsírjában enyhén pirosra sütjük.
Ugyanebben a zsírban megpirítjuk a cikkekre vágott hagymát, beletesszük a lecsót, kicsit sózzuk, csipet cukorral megszórjuk, összekeverjük és főzzük.
Amikor összefőtt, a hússzeletekre halmozzuk és takarékon főzzük a saját levében, amíg a hús megpuhul.
A tarhonyát szokásos módon elkészítjük.
(férfiaknak tarhonya készítése .a csomag tarhonyát 250 gr olajon vagy zsíron megpirítjuk,mikor kész kb dupla annyi vizet öntünk rá mint amikor elfedi a tetejét.Nem kavargatjuk mikor le főlt a víz lekapcsoljuk a gázt és konyharuhával letakarjuk és hagyjuk párolódni kb 10 percig)Kedves Krisztián kb egy kávés kanál só kell a tarhonyára.

Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 1024 | Feltöltések: 0 | Hozzászólások: 1 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés