Szombat, 2024-11-23, 8:22 PM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

Lilakáposztán sült csirkecomb
2016-09-19, 10:26 PM

Hozzávalók
Hozzávalók
600 gr csirkecomb
500 gr savanyú lila káposzta
1fej vöröshagyma
4 ev. kanál cukor
ízlés szerint só


Elkészítés menete

    A csirkecombokat alaposan megmossuk és megszárítjuk, majd minden oldalról megsózzuk.
    Egy sütőtál aljára rárakjuk a káposztát, megszórjuk cukorral és rárakjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd jól összekeverjük.
    A káposztára rárakjuk a csirkecombokat, és 180 °C-on körülbelül 1 óra alatt készre sütjük. Sütés közben a káposzta alá szükség szerint vizet öntünk. A káposztás csirkecombokat burgonyás gombóccal tálaljuk.

 

Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 366 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés