A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral
habosra keverjük. A lisztet a sütőporral, a kakaóporral elvegyítjük, és
a cukros tojáshoz adjuk. Az olajat ráöntjük, majd a kemény habbá vert
tojásfehérjét beleforgatjuk. Közepes méretű, kb. 35 x 25 centis, magas
falú tepsit sütőpapírral kibélelünk - az is jó, ha kivajazzuk, liszttel
behintjük - és a masszát belesimítjuk. Előmelegített sütőben, közepes
lánggal 18-20 percig sütjük. A krémhez a túrót áttörjük. A porcukrot a
puha margarinnal habosra keverjük, a túrót hozzáadjuk. citromhéjjal és a
citromlével ízesítjük. A kisült, kihűlt tésztára simítjuk, és
hűtőszekrénybe tesszük. A mázhoz az üdítő felét, a pudingport és a
cukrot összekeverjük. A maradék üdítővel együtt lábasba töltjük, és
kevergetve sűrűre főzzük. Megvárjuk, amíg langyosra hűl - ezalatt a
tortát felszeletelt naranccsal díszítjük -, végül a tortára kenjük.
Tálalásig hűtőszekrénybe tesszük