Péntek, 2024-03-29, 8:31 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

Nyúlpaprikás
2011-07-01, 9:30 PM


NYÚLPAPRIKÁS.


HOZZÁVALÓK:


1 kg nyúlhús
1,5 dl olaj
10 dkg vöröshagyma
2 dkg rózsapaprika
3 dl tejföl
2 dl húslé
5 dkg liszt
só,cseresznyepaprika

ELKÉSZITÉS:

A vadnyulat megtisztítjuk,alaposan megmossuk,majd darabokra vágva,újra hideg vízbe rakjuk.Az apróra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk az olajon.Hozzáadjuk a rózsapaprikát,jól elkeverjük,-ízlés szerint cseresznyepaprikát teszünk hozzá-majd belerakjuk a húslével,ha nincs kéznél,tiszta vízzel felöntjük,és addig főzzük ,míg a hús puha nem lesz.A lisztet csomómentesre keverjük a tejföllel,és a húst behabarjuk vele.
Sós vízben főtt burgonyával vagy spagettivel körítve tálaljuk.

Elkészítési idő 2 h 20s


ELKÉSZITÉS


Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 685 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés