Hozzávalók:
- 4 db csirkemellfilé
- 0,5 csomag snidling
- 8 cikk kenhető sajt
- 10 dkg bacon
- 1 ek szárított paradicsom
- 1 jalapeno paprika
- só
- őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
- 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 3 tojás
- 30 dkg rozsos zsemlemorzsa
A sütéshez:
Elkészítése:
A snidlinget, a jalapenot, a paradicsomot és a bacont apróra vágjuk.
A bacont lepirítjuk, leszűrjük.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget, jalapenot, paradicsomot és a bacont elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval /ha szükséges/ és borssal. A töltelékből teszünk a csirkemellszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Köretnek friss salátát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|