Szerda, 2018-11-21, 1:09 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 49
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

Rántott csirkemell csípős, krémsajtos, baconos töltelékkel
2017-12-17, 11:02 AM

Hozzávalók:

  1. 4 db csirkemellfilé
  2. 0,5 csomag snidling
  3. 8 cikk kenhető sajt
  4. 10 dkg bacon
  5. 1 ek szárított paradicsom
  6. 1 jalapeno paprika
  7. őrölt fehér bors
 

A panírozáshoz:

  • 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
  • 3 tojás
  • 30 dkg rozsos zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
 

Elkészítése:

A snidlinget, a jalapenot, a paradicsomot és a bacont apróra vágjuk.

A bacont lepirítjuk, leszűrjük.

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott snidlinget, jalapenot, paradicsomot és a bacont elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval /ha szükséges/ és borssal. A töltelékből teszünk a csirkemellszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Köretnek friss salátát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 39 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés