Péntek, 2024-04-26, 7:37 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

tejszínes rakott csirkemell
2012-03-27, 8:14 PM


Tejszínes rakott csirkemell

* 1 kg csirkemell filé
* 30 dkg bacon
* 15 dkg füstölt szalonna, kockára vágva
* 2 fej lilahagyma
* 1 zöldpaprika
* 30 dkg reszelt sajt
* 2 dl tejszín
* 25 dkg gomba
* sült csirke só
* margarin

1. A csirkemellet besózzuk. Egy jénai tálat kimargarinozunk.
2. A tálba rétegesen helyezzük el az alapanyagokat: bacon, füstölt szalonna, csirkemell, paprika karikák, hagymakarikák, gomba. 2 réteget készítünk, így az előzőeket még egyszer a tálba helyezzük. A két réteg közé tejszínt locsolunk. A tál tetejére szórjuk a reszelt sajtot, és az egészet meglocsoljuk tejszínnel.

Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 1570 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés