Csütörtök, 2024-03-28, 2:15 PM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

Töltött piskóta pudingkrémmel
2011-06-14, 9:49 PM


Hozzávalók:


1 piskótalap
1 cs csokoládés pudingpor vagy vanília vagy puncs
tej
porcukor
2 dl tejszín
10 szem meggybefőtt
1 dl málnaszörp


Elkészítés:


A nagy pogácsaszaggatóval kiszaggatom a piskótát , egy kis pogácsaszaggatóval pedig a közepét szúrom ki valamennyinek.
Az előírásnak megfelelően elkészítem a pudingot,állni hagyom  majd megtöltöm a piskótaüregeket.
tálalás előtt tejszínhabbal,kimagozott meggyel díszítem,és a málnaszörpöt köré  öntöm.


Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 976 | Feltöltések: 0 | Hozzászólások: 2 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés