Péntek, 2024-04-26, 2:25 AM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

Vadas
2016-07-01, 0:31 AM

 

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 6 (nem vékony) szelet comb
  • kevés olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • mustár
  • kristálycukor
  • 2 babérlevél
  • 4 szál sárgarépa
  • 2 szál fehérrépa
  • 2 dl tejföl
  • liszt
  • ecet

Elkészítés

Elkészítés: A hússzeleteknek mindkét oldalát kevés olajon átsütöm, majd kiszedem. Megpárolom a visszamaradt olajon az apróra vágott vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát, a lereszelt sárgarépát és az egészben hagyott fehérrépát. Felöntöm kb. 1 liter vízzel, beledobom a babérleveleket, a borsot, sóval, cukorral és mustárral ízesítem, és visszateszem a húst. Együtt főzöm kb. 1 óráig.

Ekkor kiszedem a húst, kidobom a fehérrépát és a babérlevelet, majd merülőmixerrel pürésítem. A lisztes tejföllel behabarom, ízlés szerint még ecettel, sóval, cukorral ízesítem (ha szükséges), összeforralom, visszateszem a húst, és kifőtt spagettivel tálalom.

Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 355 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés