Péntek, 2024-04-19, 11:21 PM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Magyar receptek

Zöldséges hús (cseréptálban)
2016-07-05, 9:07 PM

 

Hozzávalók:

  • csipet pirospaprika
  • 30 dkg krumpli
  • 40 dkg mexikói zöldségkeverék
  • 10 dkg szalonna
  • 6 db kicsontozott karaj
  • 2 evőkanál szójaszósz
 

Elkészítése:

A zöldségeket belerakjuk egy cserépedénybe,rárakjuk a cikkekre vágott krumplit,szeletelt hagymát, fokhagymát. Meglocsoljuk 0,5 dl szójaszósszal.

A szalonna kockákat zsírjára sütjük. A húst kikloffoljuk,sózzuk,pirospaprikázzuk.

A szalonnás zsíron elősütjük a húst. Rárakjuk a zöldségekre a húst, a szalonna kockákat és meglocsoljuk a szalonna zsírjával.

Lefedve kb 1 óráig sütjük. (A cserépedényt előtte este leáztatjuk).

Kategória: Magyar receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 343 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés