Péntek, 2024-04-19, 7:31 PM
Üdvözöllek Vendég

Gasztronómia íz világa!

Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 51
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Fájlok » Olasz receptek

Olaszos csirkeragú
2012-03-27, 8:18 PM


Olaszos csirkeragu

* 2 db csirkemell filé
* 1 dl olívaolaj
* 1 fej lilahagyma
* 5 dkg bacon
* 0,5 kg krumpli
* 2 ek szárított paradicsom
* só
* frissen őrölt bors
* 1 ek oregánó

1. A húst, a hagymát és a krumplit kockákra vágjuk (nem kell apróra!), a szalonnát pedig csíkokra.
2. Serpenyőbe halmozzuk az egészet, hozzáadjuk a szárított paradicsomot, az oregánót és a sót.
3. Leöntjük olajjal és teljes lángon kevergetve pirítjuk az egészet.
4. Mikor kezd levet ereszteni, takarékra vesszük, fedőt rakunk rá és lassan pároljuk.
5. Amikor a hús nagyjából puha (szeretem, ha nem túl puha), megint nagy lángon kissé pirítjuk.
6. Borsot darálunk rá, tálaljuk.


Kategória: Olasz receptek | Hozzáadta: Yvettke_24
Megtekintések száma: 1541 | Feltöltések: 0 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés